Onderdeelnummer AP45422
Fabrikant AIRPRESS
EAN nummer 8712418322996
Garantie 24 maanden
€ 492,60incl. BTW
€ 407,11excl. BTW

Pneumatische Slagmoersleutel - 3051 Nm - 3/4" - +/- 400 l/min - Inclusief Insteeknippel

Deze pneumatische slagmoersleutel is ontworpen voor professioneel gebruik en biedt uitstekende prestaties, kwaliteit, ergonomie en veiligheid. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en specificaties van deze slagmoersleutel:

Kwaliteit:

  • Deze slagmoersleutel is vervaardigd met hoogwaardige materialen en onderdelen die zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd. Er wordt voortdurend toezicht gehouden op het productieproces om de beste kwaliteit te waarborgen.

Uitstekende Prestaties:

  • De slagmoersleutel maakt gebruik van de nieuwste technologieën en hoogwaardige onderdelen om optimale prestaties te leveren. De ergonomie van de tool zorgt ervoor dat er comfortabel en efficiënt kan worden gewerkt.

Ergonomisch en Gemakkelijk in Gebruik:

  • Deze slagmoersleutel is ontworpen met aandacht voor ergonomie. Hij heeft een compact formaat, laag gewicht en een uitstekende balans, waardoor hij comfortabel in de hand ligt. De trillingen zijn minimaal, het geluidsniveau is laag, en de anti-slip handgrepen dragen bij aan het comfort. Bovendien zijn de compacte afmetingen handig om moeilijk bereikbare plaatsen te kunnen bereiken.

Veiligheid:

  • Het pneumatische gereedschap voldoet aan alle Europese normen met betrekking tot trillingen en geluidsniveaus, waardoor een veilige werkomgeving wordt gegarandeerd. Zorgvuldig ontworpen handgrepen en verschillende veiligheidsmaatregelen verminderen de risico's op de werkvloer.

Specificaties:

  • Maximale Koppel: 3051 Nm
  • Aandrijfvierkant: 3/4"
  • Luchtverbruik: +/- 400 liter per minuut
  • Inclusief insteeknippel

Deze pneumatische slagmoersleutel is geschikt voor zware toepassingen waarbij een hoog koppel vereist is. Het ergonomische ontwerp en de aandacht voor veiligheid maken het een betrouwbare keuze voor professionele gebruikers die op zoek zijn naar zowel kracht als comfort bij hun werkzaamheden.