−37 %
Onderdeelnummer 04302
Fabrikant KROON OIL
EAN nummer 8710128043026
Garantie 24 maanden
verkoopprijs
€ 15,50
uw prijs
€ 9,70incl. BTW
u bespaart
€ 5,80
€ 8,02excl. BTW
Chemische eigenschappen Nitraat vrij
Bundeltype Kan
Inhoud [liter] 5 L
Specificatie BS 6580:2010

Coolant -26 is een klassieke koelvloeistof op basis van mono-ethyleenglycol en onthard water. Het bevat specifieke additieven om de volgende eigenschappen te verkrijgen:

  • Goede bescherming van alle metalen: Coolant -26 biedt effectieve bescherming tegen corrosie en roestvorming voor alle metalen onderdelen in de motor en het koelsysteem. Dit helpt de levensduur van deze componenten te verlengen.
  • Neutraal ten opzichte van pakkingen en slangen: Deze koelvloeistof is compatibel met verschillende soorten pakkingen en slangen die in het koelsysteem worden gebruikt. Het veroorzaakt geen schade of versnelde slijtage aan deze onderdelen.
  • Goede weerstand tegen schuimvorming: Coolant -26 heeft eigenschappen die de vorming van schuim in het koelsysteem minimaliseren. Hierdoor blijft een goede warmteoverdracht en een stabiele werking van het systeem behouden.
  • Bescherming van aluminium cilinderkoppen: Specifieke additieven in Coolant -26 bieden bescherming tegen corrosie en kalkaanslag op aluminium cilinderkoppen. Dit helpt de prestaties en duurzaamheid van deze componenten te behouden.

Toepassing: Coolant -26 kan het hele jaar door worden gebruikt in koelsystemen van zowel benzine- als dieselmotoren. Het moet onverdund worden gebruikt en biedt bescherming tot een temperatuur van -26 °C. Het is belangrijk om de aanbevolen verdunningsverhouding te volgen volgens de instructies van de fabrikant.

Productspecificaties: Coolant -26 voldoet aan de BS 6580:2010 specificatie, wat aangeeft dat het voldoet aan de vereiste normen voor koelvloeistoffen in termen van prestaties en eigenschappen.

Opmerking: Het is altijd raadzaam om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen met betrekking tot het type en de specificaties van de koelvloeistof die geschikt is voor jouw specifieke voertuig.