−15 %
Onderdeelnummer 34677
Fabrikant KROON OIL
EAN nummer 8710128346776
Garantie 24 maanden
verkoopprijs
€ 8,65
uw prijs
€ 7,35incl. BTW
u bespaart
€ 1,30
€ 6,07excl. BTW

Voordeligere opties

Antifreeze SP 12 is een hoogwaardige lilakleurige Long Life antivriesvloeistof die gebruikmaakt van een gepatenteerde silicaatvrije technologie op basis van carboxylzuren. Deze technologie biedt verschillende voordelen en eigenschappen:

Belangrijkste eigenschappen:

  1. Langdurige corrosiebescherming: Antifreeze SP 12 biedt langdurige bescherming tegen corrosie in het koelsysteem. Dit betekent dat kwetsbare onderdelen zoals radiatoren, waterpompen en afdichtingen langer meegaan.
  2. Voorkomt sludge- en aanslagvorming: Krachtige corrosie-inhibitoren in deze antivries voorkomen de vorming van sludge en aanslag in de radiator. Dit zorgt voor een optimale koeling op de lange termijn.
  3. Compatibel met lichtmetalen: Antifreeze SP 12 is specifiek ontwikkeld voor koelsystemen die zijn vervaardigd uit lichtmetalen zoals aluminium, magnesium of hun legeringen. Het is echter ook veilig te gebruiken in conventionele gietijzeren koelsystemen.
  4. Lange levensduur: Deze antivriesvloeistof is vrijwel niet onderhevig aan veroudering en heeft een veel langere levensduur in vergelijking met traditionele antivries.

Toepassing:

Antifreeze SP 12 is bedoeld voor gebruik in koelsystemen die zijn gemaakt van lichtmetalen zoals aluminium, magnesium en hun legeringen. Het kan ook veilig worden gebruikt in conventionele gietijzeren koelsystemen. Voor optimale resultaten moet het onverdund worden gebruikt en mag het alleen worden verdund met gedemineraliseerd water in de aanbevolen verhouding.

Productspecificaties:

Deze antivries voldoet aan verschillende specificaties, waaronder ASTM D3306, D4985, D6210, en specifieke normen van automobielfabrikanten zoals Chrysler, Cummins, DAF, Ford, GM, John Deere, Mack, MAN, Mercedes-Benz, Renault, Scania, Volkswagen, en Volvo. Het is belangrijk om de juiste specificaties te raadplegen die door de fabrikant van uw voertuig worden aanbevolen voor de optimale prestaties en bescherming van uw koelsysteem.