−25 %
Onderdeelnummer 25021
Fabrikant LIQUI MOLY
EAN nummer 4100420250217
Garantie 24 maanden
verkoopprijs
€ 36,65
uw prijs
€ 27,45incl. BTW
u bespaart
€ 9,20
€ 22,69excl. BTW

Liqui Moly Marine Vol Synthetische Motorolie 2T 1L is een geavanceerde, volledig synthetische motorolie die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in 2-takt buitenboordmotoren die worden gebruikt in maritieme toepassingen. Deze hoogwaardige motorolie is ontworpen om optimale prestaties en bescherming te bieden in veeleisende maritieme omstandigheden. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken en voordelen:

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen:

  1. Volledig Synthetische Formulering: De olie is samengesteld uit hoogwaardige synthetische basisoliën en speciale additieven. Dit zorgt voor een superieure smering en prestaties in vergelijking met conventionele oliën.
  2. Uitstekende Smering: Het biedt een uitstekende smering van de motor, wat essentieel is om wrijving en slijtage te minimaliseren, vooral in zware maritieme omgevingen.
  3. Hoge Betrouwbaarheid: Deze motorolie is ontworpen om de betrouwbaarheid van uw 2-takt buitenboordmotor te verbeteren. Het minimaliseert de kans op storingen en houdt uw motor soepel draaiende.
  4. Uitstekende Slijtage- en Corrosiebescherming: Het biedt effectieve bescherming tegen slijtage van motoronderdelen en helpt corrosie te voorkomen, zelfs onder invloed van water en vocht.
  5. Voldoet aan TC-W3 Prestatievereisten: Deze olie voldoet aan de TC-W3-prestatienormen, wat betekent dat het aan strikte eisen voldoet voor 2-takt buitenboordmotoroliën en een hoog prestatieniveau levert.

Liqui Moly Marine Vol Synthetische Motorolie 2T 1L is de ideale keuze voor eigenaren van buitenboordmotoren die topprestaties en bescherming eisen in maritieme omgevingen. Het biedt betrouwbaarheid, duurzaamheid en smering van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw buitenboordmotor in optimale staat blijft, zelfs onder veeleisende omstandigheden op het water.