−19 %
Onderdeelnummer 20792
Fabrikant LIQUI MOLY
EAN nummer 4100420207921
Garantie 24 maanden
verkoopprijs
€ 19,85
uw prijs
€ 16,10incl. BTW
u bespaart
€ 3,75
€ 13,31excl. BTW
Inhoud [liter] 1 L
Bundeltype Jerrycan
Viscositeitsindeling volgens SAE 5W-20
API specificaties SP
ILSAC specificaties GF-6A
Olie-fabrikantvoorschrift Chrysler MS-6395
Olie-fabrikantvoorschrift Fiat 9.55535-CR1
Olie-fabrikantvoorschrift Ford WSS-M2C945-A
Olie-fabrikantvoorschrift Ford WSS-M2C960-A1
Olie-fabrikantvoorschrift Ford WSS-M2C945-B1
Olie-fabrikantvoorschrift Ford WSS-M2C 930-A
Olie-fabrikantvoorschrift GM 6094 M
Olie-fabrikantvoorschrift GM dexos1 Gen 3
Olie-fabrikantvoorschrift Honda
Olie-fabrikantvoorschrift Hyundai
Olie-fabrikantvoorschrift Kia
Olie-fabrikantvoorschrift Mazda
Olie-fabrikantvoorschrift Mitsubishi Dia Queen
Olie-fabrikantvoorschrift Nissan
Olie-fabrikantvoorschrift Toyota

Liqui Moly SPECIAL TEC AA 5W-20 1 Liter is een hoogwaardige motorolie die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in Aziatische en Amerikaanse voertuigen. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en specificaties van deze motorolie:

  • Moderne lichtloop-motorolie: Deze motorolie behoort tot de hoogste klasse en is geformuleerd met onconventionele basisoliën en synthesetechnologie. Dit resulteert in een motorolie die zowel bij lage als hoge temperaturen uitstekende prestaties levert.
  • Bescherming tegen slijtage: Deze motorolie biedt uitstekende bescherming tegen slijtage, wat de levensduur van uw motor verlengt en helpt bij het behoud van optimale prestaties.
  • Brandstof- en olieverbruik: Het gebruik van hoogwaardige additieven in deze motorolie zorgt voor een snelle oliecirculatie en minimaliseert zowel olie- als benzineverbruik.
  • Schone motor: De motorolie helpt om afzettingen en slib in de motor te minimaliseren, waardoor de motor schoon en goed onderhouden blijft.
  • Lange olieverversingsintervallen: Afhankelijk van de fabriekshandleiding kunnen olieverversingsintervallen van maximaal 40.000 km mogelijk zijn, wat kan bijdragen aan lagere onderhoudskosten.
  • Goedkeuringen: Deze motorolie voldoet aan specificaties zoals API SP en ILSAC GF-6A, wat aangeeft dat het geschikt is voor gebruik in moderne voertuigen.
  • Aanbevelingen: Het wordt aanbevolen voor gebruik in voertuigen van verschillende fabrikanten, waaronder Chrysler, Ford en GM, die de genoemde specificaties volgen.

Het is belangrijk om altijd de aanbevelingen van de fabrikant van uw voertuig te volgen met betrekking tot het juiste type en de juiste viscositeit van motorolie voor uw specifieke motor. Deze motorolie lijkt geschikt te zijn voor moderne voertuigen die voldoen aan de genoemde specificaties en kan bijdragen aan een goede werking en een langere levensduur van de motor.